Pokrojony Filet Mignon z fasolą Fava, rzodkiewką i sosem musztardowym

Pokrojony Filet Mignon z fasolą Fava, rzodkiewką i sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 752 kalorie, 37g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 6,17 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu jabłkowego, masła, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pokrojony Filet Mignon Z Fasolą Fava, Rzodkiewką I Musztardą, Pokrojony filet mignon zawijany z gruszkowo-cebulowym smakiem i sosem z sera pleśniowego, oraz Steakhouse Classics " kanapka ze śmietankowym szpinakiem, pokrojonym filetem Mignon i mieszanymi grzybami.
Instrukcje
Ocet i musztardę ubić w małej misce. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Opatrunek można zrobić 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Gotować fasolę fava w dużym garnku wrzącej osolonej wody do miękkości, o 2 protokół.
Przełożyć do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Odcedzić i obrać (jeśli używasz świeżego).
Przenieść do ręczników papierowych do wyschnięcia.
Miejsce fasola fava, rzodkiewki, zioła, i dressing w średniej misce; wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Odstawić sałatkę w temperaturze pokojowej co najmniej 20 minut i do 1 godziny.
Roztopić masło z olejem rzepakowym w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Steki posypać solą i pieprzem.
Dodaj steki na patelni i gotować do pożądanej doneness, o 4 minut na stronie średnio rzadkie.
Przenieść do deski do krojenia; odstawić 10 minut.
Każdy stek pokroić w 3 plastry.
Sałatkę podzielić na 4 talerze. Ułóż 1 pokrojony stek na szczycie każdej sałatki.