Pokorny Gruszka Crumble może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz gruszkę, proszek kakaowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Spróbuj Ciasto Gruszkowe Z Kruszonką, Gruszka Crumble, oraz Gruszka Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój gruszki na kawałki wielkości kęsa i wymieszaj z 1/7 cukru. Jeśli gruszki są nadal bardzo twarde, delikatnie gotuj je w rondlu przez kilka minut na małym ogniu.Użyj reszty cukru, mąki, masła i kakao w proszku w misce i użyj opuszkami palców, aby kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Kakaowy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Połówki Gruszek W Syropie
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Standardowa Miska Na Wafle
2
W naczyniu do pieczenia włożyć (ugotowaną) masę gruszkową i równomiernie rozprowadzić budyń czekoladowy na gruszkach.Rozprowadzić kruszonki na wierzchu mieszanki gruszek i budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Podgrzej dobroć przez 10 minut w temperaturze 180°C i 5 minut na wysokim ogniu tylko od góry, aby kruszy się chrupiąco.