Pokorny Gruszka Crumble

Pokorny Gruszka Crumble
Pokorny Gruszka Crumble może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz gruszkę, proszek kakaowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Spróbuj Ciasto Gruszkowe Z Kruszonką, Gruszka Crumble, oraz Gruszka Crumble dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój gruszki na kawałki wielkości kęsa i wymieszaj z 1/7 cukru. Jeśli gruszki są nadal bardzo twarde, delikatnie gotuj je w rondlu przez kilka minut na małym ogniu.Użyj reszty cukru, mąki, masła i kakao w proszku w misce i użyj opuszkami palców, aby kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek KakaowyProszek Kakaowy
8 Dużych Ziemniaków Rdzawych, Wyszorowanych Do Czysta8 Dużych Ziemniaków Rdzawych, Wyszorowanych Do Czysta
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W naczyniu do pieczenia włożyć (ugotowaną) masę gruszkową i równomiernie rozprowadzić budyń czekoladowy na gruszkach.Rozprowadzić kruszonki na wierzchu mieszanki gruszek i budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Podgrzej dobroć przez 10 minut w temperaturze 180°C i 5 minut na wysokim ogniu tylko od góry, aby kruszy się chrupiąco.
4
Podawać na ciepło i cieszyć się.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn