Podwójny Budyń Czekoladowy
Podwójne ciasto czekoladowe Pudding może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten deser ma 154 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, mleko, graham cracker crusts, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Podwójny Budyń Czekoladowy, oraz Podwójny Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pudding czekoladowy wymieszać i 1 szklanka mleka z mikserem na średniej prędkości przez 3 minuty lub aż zgęstnieje. Delikatnie złożyć na pół ubitej polewy.
Masę z budyniem czekoladowym podzielić na pół i równomiernie wlać do 2 skorupek krakersów Grahama. Powtórz procedurę z puddingiem z białej czekolady, pozostałym 1 szklanką mleka i pozostałą połową ubitej polewy. Podzielić mieszaninę na pół; wlać mieszaninę budyniu czekoladowego w obu skorupach. Przykryć i schłodzić 3 godziny lub do Ustawienia.
Wskazówka: ten przepis sprawia, że dwa ciasta, więc można zamrozić jeden na później. Jest dobrze zamrożony, albo można rozmrozić go w lodówce przez noc.