Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnego ciasta z kremem czekoladowym. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, jajka, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, carvel " Maślanka czekoladowa, lody z podwójnymi kawałkami czekolady, oraz Podwójne gofry czekoladowe z kremem czekoladowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Połączyć 1/4 szklanki mąki i wody, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
W misce wymieszać 3/4 szklanki mąki, 2 łyżki cukru i 1/8 łyżeczki soli; pokroić na skrócenie blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Dodać zawiesinę; wymieszać widelcem, aż mieszanina mąki będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
6
Delikatnie wcisnąć mieszaninę w 4-calowe koło na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryć dodatkową folią z tworzywa sztucznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
7
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 12-calowe koło. Zamrozić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
8
Wyjmij 1 arkusz folii z tworzywa sztucznego; dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
9
Usuń górny arkusz folii. Wchodzisz krawędzie pod; flet. Wyłożyć ciasto z kawałkiem folii; na folii ułożyć ciężarki do ciasta lub suszoną fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Folia Aluminiowa
10
Piec w 425 przez 20 minut lub do krawędzi jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Wyjąć ciężarki ciasta i folię. Zmniejsz temperaturę do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
12
Piec dodatkowe 5 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
13
Aby przygotować nadzienie, połącz 3/4 szklanki cukru, kakao, skrobię kukurydzianą, 1/8 łyżeczki soli i mleko w średnim rondlu; dobrze wymieszaj trzepaczką. Gotować, stale mieszając, przez 1 minutę, aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki gorącego mleka do ubitego jajka; dobrze wymieszać. Powrót mieszaniny jaj do patelni. Gotować 2 minuty lub aż mieszanina zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Kakao W Proszku
Cukier
Mleko
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
Patelnia
14
Wyjąć z ognia; dodać startą czekoladę, mieszając, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszać wanilią. Wymieszać łyżką do ciasta. Pokrycie powierzchni wypełnienia folią. Schłodzić do Ustawienia (około 2 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Ciasta
Czekolada
Wanilia
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
15
Usuń folię z folii; rozłóż ubitą polewę równomiernie na wypełnieniu.