Podwójnie Czekoladowe Ciasto Z Kremem

Podwójnie Czekoladowe Ciasto Z Kremem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnego ciasta z kremem czekoladowym. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, jajka, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, carvel " Maślanka czekoladowa, lody z podwójnymi kawałkami czekolady, oraz Podwójne gofry czekoladowe z kremem czekoladowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć 1/4 szklanki mąki i wody, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
W misce wymieszać 3/4 szklanki mąki, 2 łyżki cukru i 1/8 łyżeczki soli; pokroić na skrócenie blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać zawiesinę; wymieszać widelcem, aż mieszanina mąki będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Delikatnie wcisnąć mieszaninę w 4-calowe koło na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryć dodatkową folią z tworzywa sztucznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 12-calowe koło. Zamrozić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Wyjmij 1 arkusz folii z tworzywa sztucznego; dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Usuń górny arkusz folii. Wchodzisz krawędzie pod; flet. Wyłożyć ciasto z kawałkiem folii; na folii ułożyć ciężarki do ciasta lub suszoną fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Piec w 425 przez 20 minut lub do krawędzi jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć ciężarki ciasta i folię. Zmniejsz temperaturę do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Piec dodatkowe 5 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
13
Aby przygotować nadzienie, połącz 3/4 szklanki cukru, kakao, skrobię kukurydzianą, 1/8 łyżeczki soli i mleko w średnim rondlu; dobrze wymieszaj trzepaczką. Gotować, stale mieszając, przez 1 minutę, aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki gorącego mleka do ubitego jajka; dobrze wymieszać. Powrót mieszaniny jaj do patelni. Gotować 2 minuty lub aż mieszanina zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
14
Wyjąć z ognia; dodać startą czekoladę, mieszając, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszać wanilią. Wymieszać łyżką do ciasta. Pokrycie powierzchni wypełnienia folią. Schłodzić do Ustawienia (około 2 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
15
Usuń folię z folii; rozłóż ubitą polewę równomiernie na wypełnieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn