Tofu generała Gau z Matzoh
Tofu generała Gau z Matzoh może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 2594 kalorii, 21g białka, oraz 246g tłuszczu. Jeśli masz sos hoisin, czosnek, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać posiłek z macą, możesz podążać za tym daniem głównym z Węgierski Tort Czekoladowo-Orzechowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tofu ogólne OSP, Tofu ogólne OSP, oraz Tofu ogólne OSP.
Instrukcje
Pokrój Tofu w prostokąty o 1-przez 3-cali i 1/2 cala szerokości. Ustaw stację z posiłkiem z macy w jednej misce i jajkami w innej misce. Praca jeden kawałek na raz, płaszcz tofu w jajku, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski.
Przenieść do posiłku Maca i wrzucić do herbu.
Przenieść powlekane tofu do dużego talerza i odstawić.
Połączyć bulion, sos sojowy, ocet, hoisin, pasta chili, olej sezamowy, cukier i skrobia kukurydziana w małej misce i wymieszać widelcem do uzyskania jednorodności. Odstawić.
Rozgrzać olej w dużym wok lub holenderski piekarnik do 191°.
Dodaj tofu i gotować, stale mieszając z Pająk siatki drucianej lub łyżką szczelinową, aż głęboko złoty kolor i chrupiące, 5 do 8 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową do naczynia wyłożonego papierowymi ręcznikami.
Wlać zużyty olej przez sitko o drobnej siatce do średniego rondla. Zwróć dwie łyżki stołowe do woka i wyrzuć resztę (lub zapisz do innego użycia).
Podgrzać wok na dużym ogniu, aż do samego palenia.
Dodać czosnek i imbir i mieszać smażyć, aż pachnące, o 15 sekund. Natychmiast dodać całe chili i tofu i wrzucić do połączenia.
Dodaj sos i gotuj na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż zgęstnieje w grubą błyszczącą glazurę.
Zawartość przenieść natychmiast na gorącą płytę, udekorować szalotki lub kolendry w zależności od potrzeb i podawać z gotowanym na parze ryżem.