Podwójne mięso Dudewich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 651 kalorii, 37g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mieszankę coleslaw, mieszanka czosnek-pieprz, musztarda mielona, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Double Meat Loaf, Pizza Osobista Z Podwójnym Mięsem, oraz Podwójne mięso trzymaj chleb Sałatka BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wieprzowinę w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence. W małej misce, wymieszać 1 szklankę sosu barbecue, piwo, sól przyprawione, mieszanka czosnek-pieprz i mielonej musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Barbecue
Musztarda W Proszku
Sól Sezonowana
Czosnek
Pieprz
Piwo
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Polać pieczeń. Przykryć; gotować na wysokim ustawieniu 4 do 5 godzin lub niskim ustawieniu 8 do 10 godzin, aż wieprzowina będzie bardzo miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
3
Wyjmij wieprzowinę z wolnej kuchenki i wyrzuć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, rozdrobnić wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa; wyrzucić nadmiar tłuszczu. W dużej misce, wymieszać razem Pozostałe 1 szklanka sosu barbecue i rozdrobnionej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Barbecue
Wieprzowina Ciągnięta
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W 10-calowej patelni na średnim ogniu, gotować plastry kiełbasy aż do ogrzania i ostre wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
W średniej misce, wymieszać razem coleslaw mix i dressing. Aby zrobić kanapki, ułóż mieszankę wieprzową, wędzoną kiełbasę, surówkę i ogórki kiszone na bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Wędzona
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Ogórki Kiszone
Rolka
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona