Podwójne migdałowe ciasteczka czekoladowe (bezglutenowe)
Podwójne migdałowe ciasteczka czekoladowe (bezglutenowe) to bezglutenowe i wegańskie deser. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy czekoladowe, sól, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Podwójne Ciasteczka Czekoladowe (Bezglutenowe), Bezglutenowe Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Bezglutenowe ciasteczka czekoladowo-migdałowe.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę migdałową, sól i sodę oczyszczoną. W średniej misce połączyć olej z pestek winogron, agawę i wanilię. Wymieszaj mokre składniki z mieszanką mąki migdałowej, aż do całkowitego połączenia. Złożyć w czekoladzie chipsy i plastry migdałów.
Łyżka ciasta 1 czubata łyżka na raz na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia, naciskając w dół z dłoni do spłaszczenia.
Piec w piekarniku 350 stopni F przez 7 do 10 minut, aż lekko złocisty. Ostudzić ciasteczka na blasze do pieczenia przez 20 minut, następnie podawać.