Double Chocolate Cherry Ice Cream to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1721 kalorii, 17g białka, oraz 120 g tłuszczu. Jeśli masz nektar z agawy, mini-chipsy czekoladowe, pełnotłuste mleko kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Lato. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako drogi deser. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to 10 Funtów Cherry Challenge: Cherry Chocolate Chip Ice Cream, Podwójne Lody Czekoladowe, oraz Podwójnie Czekoladowe Lody Makadamiańskie.
Instrukcje
1
Umieścić chipsy czekoladowe i maślany spread w średniej kuchence mikrofalowej miski. Kuchenka mikrofalowa na 1 minutę. Mieszaj, aż kawałki czekolady całkowicie się stopią. Jeśli nie stopiony, kuchenka mikrofalowa w 15 sekundowych krokach mieszając pomiędzy, aż stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Pasta Maślana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ostudzić przez 15 do 20 minut.
3
W dużej misce do mieszania, użyj miksera na średniej prędkości, aby ubić razem mleko kokosowe, ser śmietankowy, nektar z agawy i ekstrakt z wanilii, aż będą puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
0,5 łyżeczki Soli
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Jedną trzecią masy twarogu ubić na schłodzoną masę czekoladową. Złożyć mieszaninę czekolady do pozostałej mieszaniny serek. Wymieszać suszone wiśnie i posiekaną czekoladę lub mini-czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Wiśnie Suszone
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Ubijaj mieszankę w maszynie do lodów zgodnie z zaleceniami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
6
Zapakuj lody do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki i zamrozić na kilka godzin lub do momentu, aż staną.
Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.