Podwójne Ciasteczka Imbirowe
Need a deser wegetariański? Podwójne ciasteczka imbirowe mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 96 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli, kandyzowanego imbiru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Podwójnie Imbirowe, Podwójne Ciasteczka Imbirowe, oraz Podwójne Ciasteczka Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub silikonowe maty do pieczenia.
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier, imbir, sodę oczyszczoną, ziele angielskie, cynamon i sól. Wymieszaj kandyzowany imbir i rodzynki. Odstawić.
W dużej misce ubić stopione masło, melasę i jajko. Stopniowo mieszaj mieszaninę mąki do mieszaniny melasy.
Upuść czubatą łyżkę ciasta na ciastko na przygotowane blachy do pieczenia, umieszczając każdy o 1 cal od siebie.
Piec przez 7 do 9 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 10 minut, dopóki nie ustawi.
Przenieś do stojaka z drutu i całkowicie ostudź. Przechowywać w szczelnym pojemniku.