Podwójne Ciasteczka Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnych ciasteczek czekoladowych. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sody oczyszczonej, vanillan ekstrakt, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oburzające Double Chocolate - Białe Ciasteczka Czekoladowe, Podwójne Ciasteczka Czekoladowe Z Kawałkami Czekolady, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). W kuchence mikrofalowej lub nad podwójnym kotłem stopić czekoladę często mieszając, aż będzie gładka.
W średniej misce, śmietany razem cukier i margarynę, aż będzie gładka. ubić w jajku, stopionej czekolady i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać na przemian z mlekiem. Upuść ciasto, ubijając łyżeczki do herbaty na arkusze ciastek, oddalone o około 1 cal.
Piec od 8 do 10 minut, aż ciasteczka będą puszyste i lekko popękane na wierzchu.
Ostudzić na stojakach z drutu.
Top ciasteczka z polewą czekoladowo-śmietankową (patrz przepis) i udekorować orzechami pekan.