Podwójna zupa pomidorowa z grzankami z koziego sera
Podwójna zupa pomidorowa z grzankami z kozim serem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na zupę. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Mieszanka ząbka czosnku, ukośnie chleb, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 56 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Tosty Z Pomidorami I Kozim Serem, Zupa pomidorowa pieczona z kozim serem, oraz Kremowa zupa pomidorowa z kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj pomidory i koncentrat pomidorowy; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Ostrożnie umieścić mieszaninę pomidorów w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Wymieszać z mlekiem i kolejnymi 4 składnikami. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Tymczasem miejsce plastry bagietki na blasze do pieczenia; broil 1 do 2 minut lub aż lekko rumiane.
Ser kozi rozłożyć na ciepłym chlebie.
Zupa z kadzi do miseczek; w razie potrzeby udekoruj liśćmi bazylii.