Podwójne Czekoladowe Ciasto Marmurowe
Podwójne Czekoladowe Ciasto marmurowe może być tylko deser, którego szukasz. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 489 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, śmietana, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Marmurowo-Czekoladowe, Ciasto Czekoladowo-Marmurowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Marmurowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj mąkę jedną 10-calową patelnię rurową.
Połącz 1/3 szklanki koki i 1/2 szklanki białego cukru i dobrze wymieszaj.
W dużej misce ubij białka na sztywno i odstaw na bok.
W innej misce, śmietana masło z 1 szklanką cukru i brązowego cukru. Ubić żółtka, następnie wanilię i śmietanę.
W innej misce wymieszaj mąkę, kakao, sól i sodę oczyszczoną. Ubij do śmietany. Wymieszać około 1/3 białek do ciasta, aby je rozjaśnić, a następnie delikatnie, ale dokładnie złożyć resztę.
Rozłóż około 1/4 ciasta do natłuszczonej i posmarowanej mąką tubki i posyp około 1/3 mieszanki kakao-cukier. Kontynuuj powtarzanie warstw, kończąc na cieście. Nożem lekko pokręcić mieszankę ciasta i kakao razem
Piec w temperaturze 325 stopni F (175 stopni C) przez 1 3/4 godzin, lub do czasu, gdy testy wykonane wykałaczką.
Ostudzić na stojaku. Składam 16 do 20 porcja.