Poduszki ze szpinakiem i serem

Poduszki ze szpinakiem i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj poduszek ze szpinakiem i serem. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 568 kalorii, 26g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, pietruszkę, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Poduszki Z Ciasta Francuskiego Z Kurczakiem, Twarogiem I Brokułami, Poduszki Dyniowe, oraz Poduszki Bananowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić nadzienie na poduszki ("ravioli"), dobrze połączyć szpinak i kozi ser i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
RavioliRavioli
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2
Rozpocznij ciasto makaronowe, umieszczając mąkę na środku powierzchni roboczej o czystej temperaturze pokojowej, jak dużą drewnianą deskę do krojenia. Stwórz Krater na środku Kopca. Rozbij pierwsze jajko w środku krateru i dodaj 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek. Widelcem delikatnie zacznij mieszać mieszaninę w granicach krateru, jednocześnie integrując mąkę z boków krateru, ostrożnie ubijając jajko. Gdy pierwsze jajko zostanie w większości wymieszane, brzegi Kopca ponownie zalej mąką, zachowując kształt krateru. Powtórz proces z 2. jajkiem i 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, i ponownie z 3. jajkiem i pozostałą 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek. Zacznij ugniatać ciasto dłońmi, pozwalając ciepłemu dłoniom nadać ciasto elastyczność. Ugniataj na około 400 uderzeń lub dopóki nie poczujesz, że stworzyłeś spójną masę. Zawiń ciasto w folię i pozostaw na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Połączyć mleko, cebula, liść laurowy, goździki, i gałka muszkatołowa, jeśli jest używany, w średnim rondlu na średnim ogniu. Łyżka roztopionego masła do osobnej miski odpornej na ciepło i stopniowo ubijać w skrobi kukurydzianej, dokładnie mieszając, a następnie ubijać w Ser Comte. Gdy mleko jest dość gorące, wlej niewielką ilość do mieszanki skrobi kukurydzianej / sera, mieszając, aż mleko zostanie dokładnie wymieszane. Odstawić do pozostałej mieszaniny mleka i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
ComteComte
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zdjąć rondel z ognia, przyprawić sosem do smaku, białym pieprzem i solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Usunąć i wyrzucić liść laurowy i goździki. Natychmiast umieść arkusz folii na wierzchu sosu, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Zacznij robić poduszki ze szpinakiem / serem. Mieć miskę z wodą pod ręką do zwilżenia i uszczelnienia ciasta. Ciasto podzielić na trzy części. (Będziesz pracować z 1/3 ciasta na raz - zachowując wagę owiniętą w folię, aby zapobiec wyschnięciu.) Podziel pierwszą trzecią część ciasta na pół. Użyj Maszyny do makaronu, aby stopniowo zwijać każdą z tych sekcji, sukcesywnie zmniejszając ustawienie na maszynie, aż będzie najcieńsze ustawienie i połóż się na płycie z mąką. Łyżka 1 łyżeczki szpinakowego nadzienia serowego w odstępach 4-calowych na ciasto makaronowe, a na wierzch każdej gałką sera Brie. Zanurz palce w misce z wodą i zwilż obszar otaczający nadzienie szpinakowo-serowe. Przykryć nadzienie drugim rozwałkowanym kawałkiem ciasta i delikatnie docisnąć wokół nadzienia, aby uszczelnić, uważając, aby nie spłaszczyć nadzienia ani nie rozerwać ciasta. Używając noża do pizzy, zacznij kroić wypełnione ciasto na kwadraty ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
RavioliRavioli
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Usuń każdy ravioli do mąki powierzchni, naciskając krawędzie mocno jak to zrobić. Przykryj ravioli ręcznikiem i odstaw na 2 godziny. Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia, dodać ravioli i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Usuń ravioli z łyżką szczelinową, osuszyć na ręczniku papierowym i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Podgrzej SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Poduszki podawać z sosem obsypanym łyżką i przybraną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn