Poduszki Czekoladowe Bezglutenowe

Poduszki Czekoladowe Bezglutenowe
Bezglutenowe czekoladowe poduszki Marshmallow może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Mieszanka pianek, jajko, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Poduszki Czekoladowo-Piankowe, Bezglutenowe ciasto czekoladowe Whoopie & Marshmallow Cream Cookb, oraz Marshmallow Fluff Gluten Free (Opcja Bez Kukurydzy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, wymieszać 1/2 szklanki masła i jajko, aż do wymieszania. Wymieszać z ciasteczkami, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Wymieszać z orzechami pekan. Na nieprzetworzonych arkuszy cookie, upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe około 3 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze W Pożądanych KolorachBarwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć z piekarnika; natychmiast lekko nacisnąć ptasie mleczko, przyciąć bok w dół, na wierzchu każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec 1 do 2 minut dłużej lub tylko do momentu, gdy pianki zaczną mięknąć. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem, w średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy odkryte na wysoki o 1 minutę, mieszając, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać śmietanę ubijającą, 1 łyżeczkę masła i wanilię; dobrze zmiksować. Wymieszać z cukrem pudrem na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
7
Rozłóż lukier na każdym schłodzonym ciastku, pokrywając piankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Odstawić, aż lukier jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn