Poduszki Czekoladowe Bezglutenowe
Bezglutenowe czekoladowe poduszki Marshmallow może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Mieszanka pianek, jajko, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Poduszki Czekoladowo-Piankowe, Bezglutenowe ciasto czekoladowe Whoopie & Marshmallow Cream Cookb, oraz Marshmallow Fluff Gluten Free (Opcja Bez Kukurydzy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, wymieszać 1/2 szklanki masła i jajko, aż do wymieszania. Wymieszać z ciasteczkami, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Wymieszać z orzechami pekan. Na nieprzetworzonych arkuszy cookie, upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe około 3 cali od siebie.
Wyjąć z piekarnika; natychmiast lekko nacisnąć ptasie mleczko, przyciąć bok w dół, na wierzchu każdego ciastka.
Piec 1 do 2 minut dłużej lub tylko do momentu, gdy pianki zaczną mięknąć. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Tymczasem, w średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy odkryte na wysoki o 1 minutę, mieszając, aż gładka.
Dodać śmietanę ubijającą, 1 łyżeczkę masła i wanilię; dobrze zmiksować. Wymieszać z cukrem pudrem na gładką masę.
Rozłóż lukier na każdym schłodzonym ciastku, pokrywając piankę.
Odstawić, aż lukier jest ustawiony.