Podudzia z marmoladą
Podudzia z marmoladą mogą być właśnie tą przyprawą, której szukasz. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 740 kalorii , 31 g białka i 30 g tłuszczu każda. Za 1,67 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką masło, udka z kurczaka, marmoladę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 43% . Ten wynik jest solidny. Sekretny składnik (marmolada): kanapki z marmoladą i śmierdzącym serem , babeczki z pomarańczową marmoladą i ricottą z kremem maślanym z marmoladą i ciasto z marmoladą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Posmaruj udka marmoladą. Posmaruj równomiernie bułką tartą.
Ułożyć w jednej warstwie w wysmarowanej tłuszczem płytkiej formie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 40 minut lub do momentu wykonania testu kurczaka.