Podstawowy Surowiec Wołowy
Podstawowy zasób wołowiny może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasternaku, kości zupy wołowej, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Podstawowy Zapas, Podstawowy Rosół Z Kurczaka, oraz Podstawowy Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Przyciąć koniec korzenia od cebuli. Pokroić lub ćwiartkę cebulę, obrać i wszystko. Marchewki szorować i posiekać na 1-calowe kawałki. Na dużej płytkiej patelni do pieczenia umieść kości zupy, cebulę i marchew.
Piec, odkryte, o 30 minut lub do kości są dobrze rumiane, obracając od czasu do czasu.
Umieść rumiane kości, cebulę i marchew w dużym garnku do zupy lub holenderskim piekarniku.
Wlać 1/2 szklanki wody do patelni i spłukać.
Wlej ten płyn do garnka do zupy.
Ziemniaki szorujemy i kroimy na kawałki, obieramy ze skórki i w ogóle. Posiekać łodygi selera na trzecie.
Dodaj seler, pomidor, pasternak, ziemniaki, ziarna pieprzu, pietruszkę (w tym łodygi), liść laurowy, sól, tymianek i czosnek do garnka.
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 godzin. Zapas szczepu. Odrzuć mięso, warzywa i przyprawy.
Aby wyjaśnić bulion do jasnej zupy: aby usunąć stałe drobinki, które są zbyt małe, aby je odcedzić gazą, połącz 1/4 szklanki zimnej wody, 1 białko jaja i 1 pokruszoną skorupkę jajka.
Dodaj do przecedzonego wywaru. Doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut. Ponownie przecedzić przez sito wyłożone gazą.