Podstawowy Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj podstawowego burgera. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 952 kalorie, 45g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser i przyprawy, pesto mayo, bułki hamburger, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Best Basic Burger, Idealny Podstawowy Burger, oraz Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć chuck, sól i pieprz w dużej misce. Delikatnie zmiksować widelcem. Użyj zwilżonych rąk, aby uformować 8 pasztecików o grubości 3/4 cala.
Grill lub hamburgery broil na umiarkowanym ogniu (około 5 cali od źródła ciepła) z jednej strony przez 5 minut. Ostrożnie obrócić i gotować z drugiej strony przez około 4 minut dla średnio rzadkich hamburgerów.
Podawać na ciepłych bułeczkach, posypanych według uznania.