Podstawowy Burger

Podstawowy Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj podstawowego burgera. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 952 kalorie, 45g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser i przyprawy, pesto mayo, bułki hamburger, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Best Basic Burger, Idealny Podstawowy Burger, oraz Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć chuck, sól i pieprz w dużej misce. Delikatnie zmiksować widelcem. Użyj zwilżonych rąk, aby uformować 8 pasztecików o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Grill lub hamburgery broil na umiarkowanym ogniu (około 5 cali od źródła ciepła) z jednej strony przez 5 minut. Ostrożnie obrócić i gotować z drugiej strony przez około 4 minut dla średnio rzadkich hamburgerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Podawać na ciepłych bułeczkach, posypanych według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn