Podstawowe włoskie biscotti

Podstawowe włoskie biscotti
Przepis Basic Italian Biscotti zaspokoi Twoje pragnienie kuchni śródziemnomorskiej w około 45 minut . Ten deser ma 105 kalorii , 2 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis bez nabiału jest przeznaczony dla 48 osób i kosztuje 10 centów za porcję . Ten przepis z Allrecipes wymaga proszku do pieczenia, tłuszczu, jajek i ekstraktu waniliowego. Ten przepis podoba się 16 smakoszom i kucharzom. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Authentic Italian Biscotti , Almond Biscotti i Best Biscotti .

Instrukcje

1
Przesiej mąkę i odmierz. Przesiej ponownie z cukrem i proszkiem do pieczenia na płaską powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
2
Wymieszaj tłuszcz z suchymi składnikami, aż mieszanka będzie miała konsystencję gruboziarnistej mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3
Zrób dołek w mące i wbij do niego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Dodaj wanilię i wyrabiaj ciasto przez około 5 minut, aż stanie się gładkie. Jeśli ciasto wydaje się zbyt miękkie i lepkie, dodaj odrobinę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
5
Oderwij kawałki ciasta wielkości moreli i uformuj je w pożądane kształty. Ciasteczka można piec w formie pierścieni, pasków lub liter, np. S.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Umieścić w odstępach 1 cala na natłuszczonej blasze do pieczenia i piec w gorącym piekarniku nagrzanym do 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut, aż do uzyskania złotego koloru. Uważaj, ponieważ łatwo się przypalają.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn