Podstawowa solanka do owoców morza, drobiu i wieprzowiny

Podstawowa solanka do owoców morza, drobiu i wieprzowiny
Podstawowa solanka do owoców morza, drobiu i wieprzowiny może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 209 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz liście laurowe, sól koszerna, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Podstawowa, uniwersalna solanka do mięs, kurczaków i indyków, Solanka Wieprzowa, oraz Jak Solać i grillować polędwicę wieprzową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużej garnku na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając, około 3 minut lub do rozpuszczenia soli i cukru. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Mięso zanurzyć w solance, zważyć płytką, aby w razie potrzeby było przykryte. Cienkie ryby, takie jak flądra, powinny siedzieć w solance tylko 10 minut do 1 godziny; grube ryby, takie jak łosoś, 1 godzina; kawałki kurczaka, 2 godziny; i wieprzowina, 4 godziny. Duże mięso, takie jak cały indyk, powinno solować od 12 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Cała TurcjaCała Turcja
FlądraFlądra
łosośłosoś
SolankaSolanka
RybyRyby
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
3
Opłucz mięso, aby usunąć sól powierzchniową, jeśli to konieczne. Gotować według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn