Podsmażony pieprz cytrynowy Tilapia z kremowymi pestkami dyni Sałatka Vinaigrette zwieńczona pestkami granatu

Podsmażony pieprz cytrynowy Tilapia z kremowymi pestkami dyni Sałatka Vinaigrette zwieńczona pestkami granatu
Seared Lemon Pepper Tilapia z kremowym pestek dyni vinaigrette Sałatka zwieńczona pestek granatu może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 385 kalorii, 43g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.94 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści tymianku, sałata maślana, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tilapia zapiekana z kapustą i winegretem cytrynowym, Pieprz Cytrynowy Tilapia, oraz Chrupiąca Sałatka z kozim serem z rukolą z winegretem z granatu.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn