Podsmażone pory w cytrynowym maśle koperkowym

Podsmażone pory w cytrynowym maśle koperkowym
Podsmażone pory w cytrynowym maśle koperkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, koperek, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Dorsz Smażony Z Molwą Z Porem I Masłem Anchois, Łosoś cytrynowo-koperkowy z Podsmażonym pomidorem, szpinakiem i Fetanem Orzo, oraz Zapiekane przegrzebki z porem i cytrynowym masłem chilli dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn