Podsmażona wieprzowina i kapusta z sosem z Czarnej Fasoli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej wieprzowiny i kapusty z sosem z Czarnej Fasoli. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 4,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 46 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sfermentowane ziarna soi, kapustę napa, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażona brukselka i wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli, Food Gal ' s Stir-fried brukselka i wieprzowina w Czarnej Fasoli S, oraz Smażone małże z sosem z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzuć wieprzowinę do miski z imbirem, czosnkiem, 1/2 łyżki jasnego sosu sojowego, ciemnym sosem sojowym, 1 łyżką wina ryżowego, brązowym cukrem i 2 łyżeczkami skrobi kukurydzianej.
Odstawić przygotowując pozostałe składniki. W małej misce połączyć pozostały sos sojowy, wino ryżowe i skrobię kukurydzianą z octem i fermentowaną czarną fasolą. Wymieszać, aby całkowicie rozpuścić skrobię kukurydzianą.
Podgrzać 2 łyżki oleju w woku lub dużej patelni na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać wieprzowinę i mieszać smażyć, aż prawie w pełni gotowane przez, 2 do 3 protokół. Często mieszaj, aby zapobiec przywieraniu.
Przenieś wieprzowinę na talerz i przywróć wok do wysokiej temperatury.
Gdy wok ponownie pali, dodaj kapustę, rzucając, aby pokryć olejem. Gdy kapusta właśnie zaczęła więdnąć i stać się chrupiące na brzegach (około 1 minuty) powrót wieprzowiny w wok wraz z zarezerwowanym sosem z czarnej fasoli. Wymieszać smażyć, aż kapusta będzie po prostu miękka i wieprzowina jest gotowane przez, kolejne 2-3 protokół. Sól do smaku przed przeniesieniem do miski lub talerza.
Podawać z ryżem i mżawką Sriracha.