Podsmażona wieprzowina i kapusta z sosem z Czarnej Fasoli

Podsmażona wieprzowina i kapusta z sosem z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej wieprzowiny i kapusty z sosem z Czarnej Fasoli. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 4,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 46 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sfermentowane ziarna soi, kapustę napa, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażona brukselka i wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli, Food Gal ' s Stir-fried brukselka i wieprzowina w Czarnej Fasoli S, oraz Smażone małże z sosem z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzuć wieprzowinę do miski z imbirem, czosnkiem, 1/2 łyżki jasnego sosu sojowego, ciemnym sosem sojowym, 1 łyżką wina ryżowego, brązowym cukrem i 2 łyżeczkami skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Sos SojowyCiemny Sos Sojowy
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Wino RyżoweWino Ryżowe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić przygotowując pozostałe składniki. W małej misce połączyć pozostały sos sojowy, wino ryżowe i skrobię kukurydzianą z octem i fermentowaną czarną fasolą. Wymieszać, aby całkowicie rozpuścić skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
DouchiDouchi
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Podgrzać 2 łyżki oleju w woku lub dużej patelni na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Dodać wieprzowinę i mieszać smażyć, aż prawie w pełni gotowane przez, 2 do 3 protokół. Często mieszaj, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Przenieś wieprzowinę na talerz i przywróć wok do wysokiej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodaj pozostały olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Gdy wok ponownie pali, dodaj kapustę, rzucając, aby pokryć olejem. Gdy kapusta właśnie zaczęła więdnąć i stać się chrupiące na brzegach (około 1 minuty) powrót wieprzowiny w wok wraz z zarezerwowanym sosem z czarnej fasoli. Wymieszać smażyć, aż kapusta będzie po prostu miękka i wieprzowina jest gotowane przez, kolejne 2-3 protokół. Sól do smaku przed przeniesieniem do miski lub talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Czarnej FasoliSos Z Czarnej Fasoli
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Podawać z ryżem i mżawką Sriracha.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn