Podsmażona Tilapia Na Szwajcarskim Boćwinie Z Masłem Estragonowym

Podsmażona Tilapia Na Szwajcarskim Boćwinie Z Masłem Estragonowym
Smażony Tilapian na szwajcarskim Chard z masłem estragonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 540 kalorii, 39g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Mieszanka tilapii, czosnek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sautéed Swiss Chard, Chard Szwajcarski Smażony, oraz Chard Szwajcarski Smażony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 10-do 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, 30 do 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodaj dużą garść szwajcarskiej chard i gotować, rzucając często, aż upadnie na tyle, aby dodać więcej. Kontynuować dodawanie chard w partiach, aż wszystko na patelni, a następnie gotować do miękkości, 2 do 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, podzielić chard między dwa talerze obiadowe i ogrzać. Wytrzyj patelnię i przywróć ją do średnio wysokiego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj 1 Tbs. masła i niech się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Tilapię posypać 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodaj tilapia i gotować, obracając raz w połowie gotowania, aż dobrze rumiane i gotowane przez, 4 do 6 protokół. Top chard z tilapia i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Dodaj szalotka na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane i zaczyna mięknąć, 30 do 60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj sok z cytryny; powinien wyparować niemal natychmiast, ale jeśli nie, gotuj, aż prawie odparuje, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
9
Usuń patelnię z ognia i dodać 4 Tbs. kawałki masła i estragon, ciągle mieszając, aż masło się rozpuści. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Polać rybę sosem maślanym i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Propozycje Serwowania
12
Podawać z
13
Brązowy ryż z orzechami włoskimi i złotymi rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Lekko Uprażonych Orzeszków Piniowych4 łyżki Lekko Uprażonych Orzeszków Piniowych
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1
Rozmiar
2
na bazie dwóch porcji, kalorii
1
510, tłuszcz
2
37, Kalorie Tłuszczowe
1
330, Tłuszcze Nasycone
2
20, białko
3
37, Tłuszcz Jednonienasycony
4
13, węglowodany
5
910, Cholesterol
6
160, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
13, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia46
Magazyn