Warzywo Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 6. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kiełków fasoli mung, Kabaczek półksiężycowy, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry.
Instrukcje
1
Zacznij od przygotowania i krojenia wszystkich warzyw i odmierzania składników, aby były gotowe do pracy. Gdy zaczniesz smażyć, to idzie bardzo szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2
W wok lub dużej patelni, podgrzewać olej rzepakowy na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodaj paprykę i cebulę, ciągle mieszając. Kontynuując mieszać, dodać kolejno squash, brokuły, bakłażan, tofu, czosnek, i sos teriyaki. Gotować, mieszając, stale przez 2 minuty.