Podsmażone przegrzebki i grzyby z orzeszkami pinii

Podsmażone przegrzebki i grzyby z orzeszkami pinii
Podsmażone przegrzebki i grzyby z orzeszkami pinii to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Anielskie włosy, sól, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażony szpinak i orzeszki piniowe, Ananas smażony z miodem i orzeszkami piniowymi, oraz Chard Smażony Z Rodzynkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać przegrzebki solą i pieprzem. Roztopić margarynę na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu; dodać przegrzebki, grzyby i orzeszki piniowe. Stir-fry 2 minuty lub aż przegrzebki są zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Usuń mieszaninę przegrzebka z patelni. Odstawić; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Dodaj szalotki i czosnek na patelni; stir-fry 30 sekund. Wymieszać z winem i sokiem. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty. Powrót przegrzebek mieszaniny na patelnię; gotować 30 sekund lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Podawać na makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn