Podróbki Nilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Nilla podróbki spróbować. Ten przepis sprawia, że 100 porcji z 27 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, miód, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 513 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Podróbki Fig Newton, Chocolate Coconut Chew Larabar Knockoffs, oraz Ba-nilla Pudding Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasto na ciastka: Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż dwie arkusze ciastek pergaminem, odstaw na bok.Mąkę przesiać na sicie. Wymieszać masło, cukier, miód, sodę oczyszczoną, sól i ekstrakt z wanilii. Krem przez około 5 minut na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty. Mniej więcej w połowie mieszania zeskrobać miskę gumową szpatułką.Po 5 minutach, gdy mikser nadal działa, dodajemy żółtka, pojedynczo.
Niech każdy dodatek w pełni włącza przed dodaniem następnego.Przekręć mikser na niski i dodaj mąkę na raz. Podczas mieszania skropić kremem. Kontynuować mieszanie do uzyskania jednorodności. Użyj gumowej szpatułki, aby przenieść ciasto do worka rurowego, wyposażonego w gładką końcówkę 1/2".
Rury i piec ciasteczka: rury ciasteczka do 1 " szerokie rundy na przygotowanych arkuszy cookie. Nie martw się, jeśli mają małe szczyty, naprawisz je później. Po prostu staraj się, aby wszystkie ciasteczka były mniej więcej tej samej wielkości, aby zapewnić równomierne pieczenie. Gdy wszystkie ciasteczka zostaną wymieszane, posmaruj je lekko pędzelkiem do ciasta zanurzonym w śmietanie. Nie chcesz pokryć ciastek, ale wygładzić szczyty i nadać im równą, gładką fakturę powierzchni.Gdy ciasteczka zostały Szczotkowane, piec około 18 minut lub aż ciasteczka są jędrne w dotyku i złocisty brązowy. Aby uzyskać idealnie okrągłe wafle, użyj foremki do ciastek 1 1/2", aby przyciąć każde ciastko, zanim ostygną.
Przenieść ciasteczka, jeszcze lekko ciepłe, do hermetycznego pojemnika i uszczelnić. To będzie nieco pary ciasteczka i dać im, że mniej niż ostre Nilla tekstury. Jeśli wolisz bardziej ostry wafel, pozwól ciasteczkom całkowicie ostygnąć przed przechowywaniem. Ciasteczka będą przechowywane w temperaturze pokojowej przez kilka tygodni.