Podrobów Z Indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Turcji Podrobu czas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 59 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz liść laurowy, szyję i podroby z indyka, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Podrobów Z Indyka, Sos Z Indyka, oraz Klasyczny pieczony indyk z sosem Podrobowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu 3-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie brązowy kark i podroby.
Dodaj pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 4 filiżanki, 45 minut do 1 godziny.
Wywar przelać przez drobne sito do miski. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz.
* Zapas można zrobić 1 dzień wcześniej. Całkowicie schłodzić, odsłonić, potem schłodzić, przykryć.