Podniebne Ciasto Czekoladowe
Sky-High Chocolate Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka crust graham cracker, krem Tatar, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zdrowe Trufle czekoladowe (bez cukru, o niskiej zawartości węglowodanów, o niskiej zawartości tłuszczu, o wysokiej zawartości błonnika, wysokiej zawartości białka, bezglutenowe), Muffinki Jagodowe O Wysokiej Zawartości Białka I Wysokiej Zawartości Błonnika, oraz Zdrowa czekolada Malina miękkie podawać z wysokobiałkowym syropem czekoladowym.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/2 szklanki mleka, 2/3 szklanki cukru i następne 4 składniki (2/3 szklanki cukru przez jajko) w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Podgrzać 1 1/2 szklanki mleka w ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub aż małe pęcherzyki tworzą się wokół krawędzi (nie gotować).
Zdjąć z ognia. Stopniowo dodawać gorące mleko do mieszaniny cukru; stale mieszać trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni.
Dodaj posiekaną czekoladę; gotuj na średnim ogniu, aż będzie gęsty i bąbelkowy (około 5 minut); stale mieszaj. Zmniejszyć ogień do niskiego; gotować 2 minuty, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Wlać do skorupy; powierzchnię wypełnienia przykryć folią. Chill 3 godziny lub do zimna.
Aby przygotować bezę, połącz 1 szklankę cukru i wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 24
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni.
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na mieszaninę białek jaja; ubijać z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż bezę równomiernie na nadzieniu; uszczelnij do krawędzi Skórki.
Piec w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane; ostudzić na stojaku z drutu. Chill until set.