Podeszwa Z Pomarańczowym Brązowym Masłem
Podeszwa z pomarańczowym brązowym masłem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 333 kalorie, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, sok z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sole Piccata Z Brązowym Masłem I Winogronami, Podeszwa z brązowym masłem, burakami i kaparami, oraz Brązowa butter sole z groszkiem i małż.
Instrukcje
Filety przyprawiamy solą i pieprzem i zagotowujemy w mące. Wytrząsnąć nadmiar mąki. Włożyć połowę oleju do dużej patelni na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie pali, smaż rybę z jednej strony przez 3 minuty. Następnie flip i gotować z drugiej strony, aż tylko gotowe, 1 do 2 protokół; filety powinny być złoty kolor i po prostu gotowane przez.
Przenieś je na talerz i trzymaj je ciepłe w piekarniku 93° podczas przygotowywania sosu.
Dodać pozostały olej i masło do smażenia patelni i gotować na dużym ogniu, aż masło zacznie się spieniać.
Dodaj szalotkę. Gotować, aż będzie złoty i masło jest blady orzechowy brązowy, o 1 minutę.
Dodać sok pomarańczowy i gotować przez 1 minutę więcej.
Dodaj sok z cytryny. Gdy mieszanina masła zacznie się ponownie spieniać, zdejmij patelnię z ognia. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Kładziemy kawałek podeszwy na każdym talerzu, skropimy brązowym masłem i od razu podajemy.
Wskazówka: Zainwestuj w łopatkę do ryb. Dłuższa i szersza niż zwykła szpatułka, jest to narzędzie, którego potrzebujesz, aby zapobiec łamaniu się ryb podczas obracania lub podnoszenia na patelni.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.