Poblanos Nadziewane Owocami Morza Z Ciepłą Salsą Pomidorową
Przepis Poblanos nadziewane owocami morza z ciepłą salsą pomidorową może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 163 kalorie, 14g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meat Lite: faszerowane Poblanosy z salsą Tomatillo, Poblanos nadziewane serem z sosem pomidorowym, oraz Ciepła sałatka z makaronem z pieczoną kukurydzą i Poblanos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w misce. Podzielić mieszaninę kraba równomiernie między połówki chile.
Umieść nadziewane chiles w 11-x 7-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Pomidory i pozostałe składniki połączyć w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż cebula będzie miękka.
Wlać ciepłą salsę pomidorową na chiles. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut.