Poblanos Nadziewane Krewetkami
Pieczone krewetki Nadziewane Poblanos może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 12g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka do 1 jalapeño chile, ząbek czosnku, nasiona kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone Poblanosy nadziewane serem i krewetkami z sosem z czerwonej papryki, Faszerowane Poblanosy Z Prażoną Kukurydzą, oraz Serowe Chorizo Nadziewane Pieczone Poblanos.
Instrukcje
Wirować czerwoną paprykę, pomidory i 1/2 łyżeczki. sól razem w robocie do pured.
Wlać do szerokiej 4-qt. płytkie naczynie do pieczenia lub 6 płytkich naczyń do pieczenia 1 szklanki. Odstawić.
Ustaw poblanos nad płomieniami na zakresie gazu (lub ustawić na blasze do pieczenia i broil). Gotować, obracając się często, aż zacznie się czarny w plamach, łącznie 8 minut.
Rozetnij poblanos i usuń nasiona, jak pokazano po lewej stronie.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, jalapeo i kolendrę. Gotować, aż zmiękną, 4 protokół.
Dodaj krewetki i pozostałe 1 tsp. sól. Gotować, aż krewetki zaczyna się różowy, 2 protokół.
Wymieszać śmietanę i sery jack do mieszanki krewetek. Łyżka do poblanos, dzieląc równomiernie. Zestaw chiles w naczyniu z sosem.
Piec, aż nadzienie jest oozing i gorące, 40 minut. Top z queso fresco i kolendry.
* Znajdź w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i meksykańskich rynkach.