Poblano, pieczarki i ziemniaki Tacos
Przepis Poblano, grzyby i ziemniaki Tacos jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 255 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską cremę, złote ziemniaki yukon, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mushroom, Potato, & Poblano Tacos, Poblano I Tacos Z Grzybami, oraz Stek, Pieczarki I Poblano Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piecz poblanos bezpośrednio nad płomieniem palnika gazowego lub pod brojlerem, obracając szczypcami, aż zwęglone na całym, o 10 protokół.
Przenieść do miski, przykryć płytką i pozostawić na parze, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, o 10 protokół. Zeskrobać zwęgloną skórę nożem do parkowania; usunąć łodygi i nasiona.
Pokroić poblanosy w paski i odstawić.
Tymczasem umieścić ziemniaki w dużej patelni nonstick i przykryć zimną wodą; doprawić solą. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i gotować, aż tylko miękkie, 5 do 6 protokół; odcedzić. Wytrzyj patelnię do sucha.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować, aż złoty i chrupiące, o 4 protokół na stronie.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Jeszcze gorący, posypać połową ziół i sól do smaku. Wyrzucić nadmiar oleju i wytrzeć patelnię.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 6 protokół.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 6 do 8 protokół. Wymieszać pozostałe zioła i czosnek; gotować 1 minutę.
Dodać Prażone poblanos, crema, sok z limonki i kilka łyżek wody; mieszać do ogrzania przez, 1 do 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Ziemniaki i mieszankę grzybową podawać w tortillach z różnymi dodatkami.