Przepis Poblano i Refried Bean Burritos jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, ser Monterey jack, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Refried Bean Burritos, Serowe Refried Bean Burritos, oraz Słodkie ziemniaki, proso i Refried Bean Burgers z pieczonym Poblano Avocado Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgnieść awokado z sosem i czosnkiem w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.