Po wakacjach zupa z szynki
Po wakacjach zupa z szynki jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Ta zupa ma 182 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 246 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka ryżu, pomidorów w puszkach, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 97%. Spróbuj Portorykańska zupa Chuletón AKA Xmas ham bone Soup, Zupa Z Szynki, oraz Crockpot Ham Bone Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kość szynki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut.
Dodaj cebulę i pomidory, a następnie wymieszaj z mrożonymi mieszanymi warzywami i ziemniakami. Gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, następnie dodać makaron, ryż i posiekaną szynkę. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 1 1/2 godziny. Każda szynka na kości powinna łatwo zejść. Wymieszać z sosem pomidorowym i ostudzić na około 15 minut przed podaniem.