Południowo-Zachodnia Zupa Wieprzowa

Południowo-Zachodnia Zupa Wieprzowa
Południowo-zachodnia zupa wieprzowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, zieloną cebulę, KARTONOWY rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Zupa Wieprzowa, Zupa wieprzowo-dyniowa, oraz Zupa Wieprzowa (Do Garnka) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać wieprzowinę; gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodać cebulę, chili i czosnek; gotować i mieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4
Dodaj bulion i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 10 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy w środku. Wymieszać z kolendry i pietruszki; gotować do ogrzania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia73
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn