Pluszowy Królik: Coniglio Arrotolato

Pluszowy Królik: Coniglio Arrotolato
Pluszowy Królik: Coniglio Arrotolato jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 53g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka królika, oliwy z oliwek, pancetta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dobrze sprawdza się jako kosztowna przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Włoski Królik pieczony (Coniglio al Forno), Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana, oraz Salsiccia di Coniglio al Aceto (Kiełbasa z królika z octem).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Na małej patelni podgrzej pancettę na średnim ogniu, aż większość tłuszczu zostanie wytopiona. Usunąć tłuszcz i osuszyć naleśniki na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
W małej misce, połączyć pancetta i zioła i dobrze wymieszać. Królika doprawiamy do środka i na zewnątrz solą i pieprzem, mieszankę ziołową wkładamy do jamy. Udźwignij nogi sznurkiem rzeźnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Cały KrólikCały Królik
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Skrop królika dokładnie oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i umieść w zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cały KrólikCały Królik
5
Wlać wino na królika i wstawić do piekarnika. Gotować przez około 1 do 1 1/2 godziny lub aż królik będzie złoty i soczysty. Pamiętaj, aby podlewać królika co 15 minut, aby nie wyschł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn