Pluszowy Królik: Coniglio Arrotolato
Pluszowy Królik: Coniglio Arrotolato jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 53g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka królika, oliwy z oliwek, pancetta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dobrze sprawdza się jako kosztowna przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Włoski Królik pieczony (Coniglio al Forno), Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana, oraz Salsiccia di Coniglio al Aceto (Kiełbasa z królika z octem).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na małej patelni podgrzej pancettę na średnim ogniu, aż większość tłuszczu zostanie wytopiona. Usunąć tłuszcz i osuszyć naleśniki na papierowych ręcznikach.
W małej misce, połączyć pancetta i zioła i dobrze wymieszać. Królika doprawiamy do środka i na zewnątrz solą i pieprzem, mieszankę ziołową wkładamy do jamy. Udźwignij nogi sznurkiem rzeźnika.
Skrop królika dokładnie oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i umieść w zapiekance.
Wlać wino na królika i wstawić do piekarnika. Gotować przez około 1 do 1 1/2 godziny lub aż królik będzie złoty i soczysty. Pamiętaj, aby podlewać królika co 15 minut, aby nie wyschł.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.