Pluma Moos (Mus Ze Świeżych Owoców)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Pluma Moos (Fresh Fruit Mousse). Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kij cynamonowy, ekstrakt z wanilii, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Filiżanki z musem czekoladowym i świeżymi owocami, Tarta z musem czekoladowym ze skórką kokosową + świeże kwiaty owocowe (bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), oraz Świeży Mus Limonkowy.
Instrukcje
W dużym rondlu dodaj wodę, połowę śliwek, 1/2 mieszanych owoców, rabarbar, cukier, przyprawy i wanilię. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj powoli, aż owoce będą miękkie około 10 minut.
Wyrzuć laskę cynamonu, Przywróć płyn do wrzenia, aż zmniejszy się o połowę, mieszając od czasu do czasu.
Ubij skrobię kukurydzianą i kontynuuj gotowanie, aż mieszanina zgęstnieje. Jeśli używasz Bardzo nasionych owoców (takich jak jeżyny), będziesz chciał odcedzić mieszaninę przed pureeing. Mieszanka Puree w robocie kuchennym. Schłodzić przez co najmniej godzinę i podawać z pozostałymi owocami na wierzchu.