Plum Kuchen

Plum Kuchen
Plum Kuchen to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz akompaniament: pełnotłusty jogurt, masło, Funt jędrne dojrzałe śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Plum Kuchen, Plum Kuchen, oraz Plum-Streusel Kuchen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem drożdże i ciepłą wodę w misce miksera i odstawić do spienienia, o 5 protokół. (Jeśli mieszanina nie pieni się, zacznij od nowa z nowymi drożdżami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać 2 szklanki mąki, 2/3 szklanki cukru, sól, jogurt, jajko, Skórka, i wanilia do mieszaniny drożdży i wymieszać na średniej prędkości 1 minutę. Beat w 1 kij masła, 1 łyżka na raz, aż włączone. Ubijaj ze średnią prędkością, aż ciasto będzie gładkie i błyszczące, około 5 minut. (Ciasto będzie bardzo lepkie.) Zeskrobać dół miski i posypać ciasto pozostałymi 2 łyżkami mąki. Przykryć miskę ręcznikiem kuchennym (Nie ściereczką frotte) i pozostawić ciasto w wolnym od przeciągów miejscu w ciepłej temperaturze pokojowej, aż do podwojenia, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JogurtJogurt
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozłóż pozostałe 2 łyżki masła na dnie 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia i posyp pozostałą 1/3 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Każdą śliwkę pokroić na pół na 5 lub 6 plastrów i ułożyć w 1 warstwowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkaśliwka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszaj ciasto, aż mąka zostanie dodana, a następnie równomiernie rozprowadź na śliwkach. Luźno przykryć masłem folią, a następnie ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
śliwkaśliwka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Odstawić w miejscu wolnym od przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż prawie się podwoi, około 1 1/2 godziny.
7
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec, aż kuchnia będzie złoto-brązowy i drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty, 30 do 35 minut. Schłodzić na patelni 5 minut, a następnie odwrócić i rozpakować na stojaku, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Kuchnia jest najlepsza w dniu, w którym jest pieczona, ale może być przechowywana, luźno przykryta, w temperaturze pokojowej 1 dzień.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn