Plum-Glazurowane Nadziewane Grzyby Shiitake
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Nadziewane śliwkami grzyby Shiitake mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu śliwkowego, szczypiorku, grzybów shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Miso glazurowany Czarny dorsz na pieczarkach Baby Bok Choy i Shiitake, Balsamiczne Glazurowane Pieczarki Nadziewane Wołowiną, oraz Sojowo-Duszone Grzyby Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić grzyby shiitake łodygi bok do góry na dużym obramowanym blachy do pieczenia. Usypać po około 1/2 łyżki kiełbasy wieprzowej. Sos śliwkowy wymieszać w dużym rondlu na średnim ogniu, aż się stopi.
Pieczarki posmarować całą mieszanką sosu śliwkowego. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pieczarki piec, aż kiełbasa jest gotowane przez, o 15 protokół.
Przełożyć na duży talerz.