Plum Creek Cellars Grillowana Polędwica
Plum Creek Cellars Grillowana polędwica może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 50g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $6.89 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz liście rozmarynu, catsup, worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Śliwkowa Polędwiczka Wieprzowa, Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Śliwkowym, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Chutneyem Śliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-do 3-quart patelni, połączyć ocet, cukier, wino, catsup, Worcestershire, cebula, skrobia kukurydziana, rozmaryn, ostry sos, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz. Mieszać na dużym ogniu do wrzenia, o 2 protokół.
Niech marynata ostygnie, lub szybko schłodzić, zagnieżdżcie patelnię w misce z lodowatą wodą i mieszaj, aż ostygnie, o 5 protokół.
Wypłukać steki, osuszyć i włożyć do 1-galonowej ciężkiej plastikowej torby na żywność.
Wlać marynatę do worka, uszczelnić i obrócić, aby dobrze wymieszać. Schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Lekko posmaruj grilla na solidnym łóżku z gorących węgli lub grilla gazowego na dużym ogniu (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Steki podnieś z marynaty i połóż na grillu. Zamknij pokrywę na grillu gazowym.
Zalać marynatę do 1-do 1 1/2-quart patelni.
Steki włączyć co 2 do 3 minut do brązowego równomiernie, fastrygowanie marynatą aż do 2 minut przed mięso jest gotowane do pożądanej doneness, 10 do 12 minut na rzadkie (cut do badania). Marynatę wymieszać na patelni (na grillu lub na dużym ogniu) do zagotowania. Łyżka sosu na steki; doprawić do smaku solą.