Plastry pomarańczy z syropem tymiankowym

Plastry pomarańczy z syropem tymiankowym
Plastry pomarańczy z syropem tymiankowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino, liście tymianku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Plastry pomarańczy z syropem pomarańczowo-kwiatowym i kandyzowanymi orzechami laskowymi, Pokrojone pomarańcze i gruszki z cukrem miętowym, oraz Cienko Pokrojone Buraki Z Krewnymi Pomarańczami I Rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu ze stali nierdzewnej połączyć wino, wodę, cukier, tymianek i skórkę z cytryny. Doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W międzyczasie, używając noża Ze Stali Nierdzewnej, obierz pomarańcze do miąższu, usuwając cały biały rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Pomarańcze pokroić w poprzek na plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Do gotującego się syropu dodaj pomarańcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5
Wyjąć z ognia i odstawić 1 do 2 minut. Delikatnie wlać pomarańcze i syrop do szklanki lub miski ze stali nierdzewnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Niech ostygnie, a następnie schłodzić.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn