Plastry Kakao
Plastry kakao wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 91 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kakao, skrobię kukurydzianą, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Weight Watchers Friendly Coconut Hot Cocoa z okazji Narodowego Dnia kakao, Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową, oraz Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i łyżek miarowych; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć (przez sól) w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Połączyć 1/3 szklanki wody z lodem i wanilię; skropić mieszaninę mąki, 1 łyżka na raz, podrzucając widelcem, aż wilgotne.
Umieścić ciasto na folii; kształt ciasta w 12-calowy dziennik. Owinąć szczelnie w folię; schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do momentu, gdy ciasto będzie twarde.
Rozpakuj dziennik ciasta.
Pokroić dziennik ciasta na 24 (1/2-cala grubości) plastry; miejsce plastry 2 cale od siebie na blasze wyłożone pergaminem.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut lub do momentu ustawienia ciasteczek. Fajne ciasteczka na patelniach 5 minut.
Usuń ciasteczka z patelni i całkowicie ostudź na stojakach z drutu.