Plamiak z sosem serowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj plamiaka z sosem serowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany sok z małży, gałkę muszkatołową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Plamiak & szpinak ser topić, Smażony Plamiak Z Sosem Cytrynowo-Ziołowym, oraz Plamiak smażony z sosem pomarańczowo-Szalotkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotuj na patelni na średnim ogniu plamiaka, mleko i sok z małży. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 68 minut lub do momentu, gdy ryba będzie nieprzezroczysta.
W międzyczasie szpinak włóż do średniego rondla. Przykryć i gotować na średnim ogniu przez 3 protokół, lub aż zwiędnie. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Szpinak rozłóż w maślanym płytkim naczyniu żaroodpornym. Ułożyć rybę na szpinaku, pozostawiając płyn do gotowania na patelni. Przykryj folią aluminiową, aby utrzymać ciepło ryby.
Roztopić masło na małym ogniu.
Ubić mąkę i pozostawić bąbelki na 1 minutę bez brązowienia.
Ubij w płynie kłusowniczym i zagotuj na średnim ogniu, często ubijając. Wmieszać Cheddar do rozpuszczenia, następnie doprawić solą i pieprzem.
SOS polać rybą i szpinakiem.
Wymieszać bułkę tartą, parmezan i natkę pietruszki razem i posypać sosem.
Umieść stojak brojlerów około 6 cali (15 cm)od ciepła i rozgrzej brojlery. Broil o 2 protokół, lub aż polewa jest złoty kolor.
Łosoś wędzony Mornay: danie można zrobić z gorącego wędzonego łososia, ale ostrożnie doprawić, ponieważ ryba jest już solona.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Plamiak można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.