Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj plamiaka z boczkiem i cebulą. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną bułkę tartą, sok z cytryny, filety z plamiaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bekon I Pomidor-Topped Plamiak, Bekonowe hamburgery w / bekon - balsamiczna karmelizowana cebula, oraz Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo.
Plamiak w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.