Pieczony plamiak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $24.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 1702 kalorii, 188g białka, oraz 90 g tłuszczu. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cytryny, cukier, Koper zielska, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Podobne przepisy to Plamiak Pieczony, Plamiak Pieczony, oraz Prosty Pieczony Dorsz (Lub Plamiak).
Instrukcje
1
Filety umieścić w natłuszczonej 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Posypać koperkiem. Ułóż plastry cytryny na filetach. Przykryć i piec w temperaturze 350 stopni F przez 30 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. W małej misce, połączyć składniki sosu tatarskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Skórki Z Cytryny
Koper
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Plamiak można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.