Plamiak Pieczony

Plamiak Pieczony
Pieczony plamiak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $24.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 1702 kalorii, 188g białka, oraz 90 g tłuszczu. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cytryny, cukier, Koper zielska, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Podobne przepisy to Plamiak Pieczony, Plamiak Pieczony, oraz Prosty Pieczony Dorsz (Lub Plamiak).

Instrukcje

1
Filety umieścić w natłuszczonej 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Posypać koperkiem. Ułóż plastry cytryny na filetach. Przykryć i piec w temperaturze 350 stopni F przez 30 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. W małej misce, połączyć składniki sosu tatarskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
KoperKoper
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Plamiak można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn