Plamiak Gotowany Na Parze Z Warzywami

Plamiak Gotowany Na Parze Z Warzywami
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Plamiak gotowany na parze z warzywami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 332 kalorie, 46g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $5.19 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz ostry ser cheddar, cebulę, pomidora i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Plamiak Gotowany Na Parze Z Warzywami, Warzywa gotowane na parze w pergaminowych paczkach, oraz Warzywa Gotowane Na Parze Z Sosem Maślanym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę w parowarze do wrzenia, obniżyć ogień do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Składniki warstwa w parowcu; kapusta, rozbić kawałek, plasterek cebuli, rozbite na pierścienie; posypać solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Posypać równomiernie 1 łyżką sera, dodać plasterek pomidora. Rybę przyprawiamy solą i pieprzem, filety rybne układamy równomiernie na pomidorze i polewamy drugą łyżką sera.Gotuj na parze przez około 10 minut lub do momentu, gdy kapusta będzie krucha, a ryba łuszcząca się. Spróbuj zachować warstwy, aby usunąć na płytkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia28
Magazyn