Placki z porem i orzechami

Placki z porem i orzechami
Por i placki orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 101 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz dostępne w azjatyckiej sekcji żywności w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich, panko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placki Z Pora (Prassokeftedes), Placki Z Pora I Ziemniaków, oraz Placki Z Kalafiorem I Porem.

Instrukcje

1
Pory gotować w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż będzie miękka, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odpływ bardzo dobrze i chłodno. Pracując partiami, owinąć pory ręcznikami kuchennymi i wycisnąć cały płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
3
Pory umieścić w procesorze i zmiksować na grubą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Przełożyć pory do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj 3/4 szklanki panko, jajka, sok z cytryny, proszek do pieczenia, sól i pieprz; dobrze zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wymieszać w orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
7
Dodaj więcej panko przez łyżki stołoweopełnienia, jeśli mieszanina jest bardzo wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
8
Uformuj 3 łyżki mieszanki porów i orzechów włoskich na patty o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
9
Umieścić na wyłożonej plastikiem blasze do pieczenia. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć paszteciki plastikiem i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
Rozgrzej piekarnik do 149°. Linia do pieczenia blachy z kilku warstw ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wlać olej do dużego rondla na głębokość 1 cala. Podłącz termometr do głębokiego smażenia z boku patelni i podgrzej olej do 177°. pracując partiami, smaż paszteciki do złotego koloru, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Przenieść placki do przygotowanej blachy do odsączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
13
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby utrzymać ciepło placków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Podziel placki między talerze.
15
Udekoruj cytrynowymi klinami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn