Placki z dzikim ryżem i brązowym ryżem z pieczoną warzywną Ragù
Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, pieczone warzywa ragù, grubo ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z dzikim i brązowym ryżem, Sałatka z brązowego i dzikiego ryżu, oraz Orzechowy Brązowy Dziki Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 szklanek bulionu do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; przykryć.
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodaj cebulę; smażyć do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
5
Dodać czosnek; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
6
Dodaj brązowy ryż i dziki ryż; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Brązowy
Dziki Ryż
7
Dodać wino; gotować do wchłonięcia, o 2 protokół. Wymieszać w 2 szklanki ciepłego bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Wino
8
Dodać 2 szklanki ciepłego bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
9
Dodać 2 szklanki ciepłego bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie prawie miękki, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Uncover; gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i bulion jest wchłaniany, często mieszając i dodając bulion o 1/4 cupfuls jeśli ryż nie jest miękki, o 10 minut dłużej. Mozzarellę wymieszać, doprawić pieprzem. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Wymieszać bułkę tartą i parmezan w naczyniu ciasto. Linia do pieczenia blachy z folii. Używając zwilżonych rąk, podzielić mieszankę ryżu na 6 równych porcji; nacisnąć każdą porcję na patty o średnicy 31/2 cala. Ostrożnie obrócić każdy w mieszaninie bułki tartej, powlekając obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Parmezan
Ryż
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
Forma Pie
11
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Przykryć; schłodzić co najmniej 4 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
12
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
Dodaj 3 placki ryżowe na patelni; gotować do ogrzania przez, o 4 protokół na stronę. Powtórz z pozostałą 1 łyżką oleju i ciastkami ryżowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasta Ryżowe
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
Przenieś placki ryżowe na talerze. Łyżka pieczonych warzyw Ragù obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasta Ryżowe
Warzywa
15
W porcji (w tym ragù): kalorie, 515; tłuszcz całkowity, 17 g; Tłuszcz nasycony, 3 g; cholesterol, 7 mg; błonnik, 12 g