Placki z dzikim ryżem i brązowym ryżem z pieczoną warzywną Ragù

Placki z dzikim ryżem i brązowym ryżem z pieczoną warzywną Ragù
Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, pieczone warzywa ragù, grubo ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z dzikim i brązowym ryżem, Sałatka z brązowego i dzikiego ryżu, oraz Orzechowy Brązowy Dziki Ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 szklanek bulionu do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; przykryć.
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj cebulę; smażyć do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać czosnek; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodaj brązowy ryż i dziki ryż; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BrązowyRyż Brązowy
Dziki RyżDziki Ryż
7
Dodać wino; gotować do wchłonięcia, o 2 protokół. Wymieszać w 2 szklanki ciepłego bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WinoWino
8
Dodać 2 szklanki ciepłego bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
9
Dodać 2 szklanki ciepłego bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie prawie miękki, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Uncover; gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i bulion jest wchłaniany, często mieszając i dodając bulion o 1/4 cupfuls jeśli ryż nie jest miękki, o 10 minut dłużej. Mozzarellę wymieszać, doprawić pieprzem. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
PieprzPieprz
BulionBulion
RyżRyż
10
Wymieszać bułkę tartą i parmezan w naczyniu ciasto. Linia do pieczenia blachy z folii. Używając zwilżonych rąk, podzielić mieszankę ryżu na 6 równych porcji; nacisnąć każdą porcję na patty o średnicy 31/2 cala. Ostrożnie obrócić każdy w mieszaninie bułki tartej, powlekając obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
RyżRyż
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma PieForma Pie
11
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Przykryć; schłodzić co najmniej 4 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodaj 3 placki ryżowe na patelni; gotować do ogrzania przez, o 4 protokół na stronę. Powtórz z pozostałą 1 łyżką oleju i ciastkami ryżowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasta RyżoweCiasta Ryżowe
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Przenieś placki ryżowe na talerze. Łyżka pieczonych warzyw Ragù obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasta RyżoweCiasta Ryżowe
WarzywaWarzywa
15
W porcji (w tym ragù): kalorie, 515; tłuszcz całkowity, 17 g; Tłuszcz nasycony, 3 g; cholesterol, 7 mg; błonnik, 12 g
16
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn