Placki z czerwonego Lucjana z sosem awokado-Tomatillo
Czerwone placki z awokado - sosem Tomatillo to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, tomatillo, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chipotle Przyprawione Ciastka Krabowe Z Sosem Tomatillo-Awokado, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Grillowany kurczak z sosem Tomatillo-awokado.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 4 składniki na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Broil 12 minut lub do poczernienia, mieszając raz. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Galaretka
SOS
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Umieścić mieszaninę tomatillo w blenderze; dodać awokado, 1/4 szklanki kolendry, sok, i 1/2 łyżeczki soli. Proces do gładkiej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Kolendra
Awokado
Sok
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Aby przygotować ciasta, umieścić chleb w maszynce; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Połączyć 1 szklanka bułki tartej, 1/2 szklanki cebuli, i dalej 9 składników (przez białka jaj) w dużej misce; mieszać, aż dobrze wymieszane. Podzielić mieszaninę snapper na 12 równych porcji (o 1/4 szklanki każda), kształtując każdy w 1/2-calowy grubości patty. Dredge paszteciki w pozostałych 1 szklanka bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Białka Jaj
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Roztopić masło w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj ciasta; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Owiń uchwyt patelni folią; umieść w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
9
Piec ciasta w 400 przez 8 minut lub aż gotowane przez. Łyżka około 2 1/2 łyżki sosu na każdym z 6 talerzy; top sos z 2 ciasta.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.