Placki z czerwonego Lucjana z sosem awokado-Tomatillo
Czerwone placki z awokado - sosem Tomatillo to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, tomatillo, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chipotle Przyprawione Ciastka Krabowe Z Sosem Tomatillo-Awokado, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Grillowany kurczak z sosem Tomatillo-awokado.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 4 składniki na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Broil 12 minut lub do poczernienia, mieszając raz. Lekko schłodzić.
Umieścić mieszaninę tomatillo w blenderze; dodać awokado, 1/4 szklanki kolendry, sok, i 1/2 łyżeczki soli. Proces do gładkiej. Kryj się i wyluzuj.
Aby przygotować ciasta, umieścić chleb w maszynce; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 2 szklanki.
Połączyć 1 szklanka bułki tartej, 1/2 szklanki cebuli, i dalej 9 składników (przez białka jaj) w dużej misce; mieszać, aż dobrze wymieszane. Podzielić mieszaninę snapper na 12 równych porcji (o 1/4 szklanki każda), kształtując każdy w 1/2-calowy grubości patty. Dredge paszteciki w pozostałych 1 szklanka bułki tartej.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj ciasta; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Owiń uchwyt patelni folią; umieść w piekarniku.
Piec ciasta w 400 przez 8 minut lub aż gotowane przez. Łyżka około 2 1/2 łyżki sosu na każdym z 6 talerzy; top sos z 2 ciasta.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.