Placki z czerwonego Lucjana z sosem awokado-Tomatillo

Placki z czerwonego Lucjana z sosem awokado-Tomatillo
Czerwone placki z awokado - sosem Tomatillo to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, tomatillo, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chipotle Przyprawione Ciastka Krabowe Z Sosem Tomatillo-Awokado, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Grillowany kurczak z sosem Tomatillo-awokado.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 4 składniki na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Broil 12 minut lub do poczernienia, mieszając raz. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
SOSSOS
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieścić mieszaninę tomatillo w blenderze; dodać awokado, 1/4 szklanki kolendry, sok, i 1/2 łyżeczki soli. Proces do gładkiej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować ciasta, umieścić chleb w maszynce; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Połączyć 1 szklanka bułki tartej, 1/2 szklanki cebuli, i dalej 9 składników (przez białka jaj) w dużej misce; mieszać, aż dobrze wymieszane. Podzielić mieszaninę snapper na 12 równych porcji (o 1/4 szklanki każda), kształtując każdy w 1/2-calowy grubości patty. Dredge paszteciki w pozostałych 1 szklanka bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Białka JajBiałka Jaj
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Roztopić masło w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj ciasta; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Owiń uchwyt patelni folią; umieść w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Piec ciasta w 400 przez 8 minut lub aż gotowane przez. Łyżka około 2 1/2 łyżki sosu na każdym z 6 talerzy; top sos z 2 ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn