Placki Taco
Ciasto Taco wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 637 kalorii, 21g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz pod ręką śmietanę, sałatę, chipsy tortilla i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Indywidualne Ciasta Taco, Placki, lizaki, Mini placki na patyku, oraz Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec ciasto Skórki zgodnie ze wskazówkami pakietu, ale cięcia Czas pieczenia na pół.
W dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie brązowy; odcedzić nadmiar tłuszczu.
W każdej skorupce placka umieścić połowę fasoli, rozmazując dno i boki częściowo upieczonych skorupek.
Rozłóż warstwę zmielonego mięsa na fasoli, a na wierzch z cebulą, pokruszonymi chipsami tortilla i serem.
Piec 15 do 20 minut, lub aż skorupa jest złoty kolor, a ser jest bąbelkowy. Top z sałatą, pomidorem, kwaśną śmietaną i czarnymi oliwkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.